Estètica Dental

Mitjançant fundes i corones sense metall

Preguntes més freqüents

Vivim en una societat on l’aspecte físic adquireix cada vegada més importància. Un somriure juvenil i bonic i, per tant, atractiu, suposa un gran avantatge a l’hora de tenir èxit professional i socialment.

En què consisteix l’odontologia estètica del sector anterior?

És un tractament mèdic que s’especialitza en el disseny del somriure per aconseguir que aquest esdevingui harmoniós i resti perfectament integrat en el medi bucal.

Qui pot beneficiar-se d’aquest tractament?

Totes aquelles persones que desitgin millorar el seu somriure en base a tres paràmetres fonamentals: la forma, la mala col·locació i el color. Amb aquesta finalitat preparem les seves dents anteriors per ésser modificades per les fundes o carilles de ceràmica sense metall, oferint així una estètica impecable i totalment predictible. S’ha de partir sempre d’una premissa important: les dents han d’estar ben col·locades perquè el somriure i les fundes o corones quedin el més estètiques possible. De vegades, una mala posició dental precisa d’una cirurgia de teixit gingival o fins i tot d’un tractament ortodòntic previ.

Procediment i temps d’actuació:

Després d’un minuciós i detallat estudi de la seva boca en què analitzem diferents aspectes del seu somriure, fem fotografies i prenem models d’aquests aspectes per confeccionar unes dents provisionals que ens serviran de guia i de referència a l’hora de confeccionar les definitives. A continuació es tallen les dents anteriors – el seu contorn d’una manera molt precisa – per tal de poder ésser substituïts per les fundes o carilles de ceràmica sense metall. El tractament acostuma a durar, generalment, dues setmanes i no precisarà de cap altre procediment posterior a la seva col·locació més que els rutinaris controls de revisió i d’higiene bucal anuals.

Mitjançant fundes i corones sense metall


Mitjançant modelat amb composite

REJOVENIMETREJOVENIMET DENTAL

DIASTEMA – separació de dents

DENTS ESTRETS

FRACTURA DE DENTS

TRANSFORMAR DENTS DENTAL